Droomdag Pieter en Lisa

Wij zamelen geld in omdat

Elk kind verdient het om na het ervaren van een ernstig trauma, weer het vertrouwen in zichelf en in de wereld te krijgen. Geluk, plezier en positieve energie om weer in dromen en zichzelf te geloven. Steun jij ons ook?

Exact Dreamchasers

Wij zijn Josie, Floor, Shannon en Amanda, vier collega's die zich samen inzetten voor Dream4Kids onder de naam 'Exact Dreamchasers'. Omdat wij het zelf goed hebben, willen we graag iets goeds doen voor een ander, het liefst voor kinderen. Sommige kinderen maken een ernstige traumatische ervaringen mee. Ervaringen die impact hebben op hoe zij zichzelf en de wereld zien. Deze kinderen willen we helpen. Helpen weer vertrouwen te krijgen, plezier te hebben en weer te laten geloven in mooie dingen. En dit gaan we doen door samen met Dream4Kids een mooie droomdag te realiseren voor deze kinderen.

Een droomdag voor Pieter en Lisa

Onze droomkinderen zijn Pieter (8) en Lisa (6). Hun vader is hun hele kinderleven ernstig ziek geweest van kanker en inmiddels overleden door euthanasie. Het was een lange, turbulente weg, wat de kinderen van heel dichtbij hebben meegemaakt. Met deze ervaring hebben de kinderen het heel moeilijk. 

Pieter wil Archeoloog worden, houdt van dino's en is enorm fan van Willem 2. Hij is zelf ook erg actief in voetballen en staat op de wachtlijst om met de vlag van Willem 2 te wapperen op de middenstip. 

Lisa droomt er van prinses te worden. Alles wat te maken heeft met verkleden, make-up, optutten is haar hobby. Ze zit op dansles en vind zingen ook erg leuk. Ze zou graag les willen krijgen van een professionele danseres en zangeres en haar droomoutfit is een princessen unicorn jurk.

Voor deze lieve kinderen gaan wij een mooie droomdag realiseren. Help jij ons mee?

Jouw steun is nodig!

Wij vinden het werk van Dream4Kids erg belangrijk en willen Pieter en Lisa de mooiste droomdag geven. Daarom zamelen wij geld in. Steun jij ons ook? Doneer dan voor de droomdag van Pieter en Lisa via onze digitale collectebus! 

Over Dream4Kids

Dream4Kids is een stichting die samen met vrijwilligers unieke Droomdagen realiseert voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een trauma. Deze kinderen verliezen vaak het vertrouwen in zichzelf en de wereld om hen heen. 

Tijdens een Droomdag gaan de mooiste dromen van kinderen met een trauma in vervulling. Een kind wordt aangemeld door een professionele hulpverlener. Dit gebeurt als onderdeel van het behandelplan van het kind. Hulpverleners weten het beste, wanneer het juiste moment is voor een Droomdag. Vaak is dat als de situatie stabiel is en het kind weer naar de toekomst durft te kijken. De Droomdag draagt bij aan het zelfvertrouwen van het kind en geeft moed en positieve energie om weer in dromen te geloven. Zo ziet het kind: ik doe er toe, ik ben belangrijk en de toekomst heeft ook voor mij iets moois te bieden.

87 Donateurs
€ 2.413 Opgehaald