Emma en Margot Franken

Ik zamel geld in omdat

Hallo, Wij zijn Margot en Emma, wij zijn moeder en dochter die graag samen dingen doen. Nu zijn we vrijwilligers voor Dream4Kids en mogen wij een droomdag organiseren voor Ella. Ella, is een stoer meisje van 9 jaar oud. Ze houdt van klimmen, klauteren maar het allermeeste van Titus en Fien. Ella is een pleegkind die het niet altijd gemakkelijk heeft gehad. Hierdoor verdient ze dubbel en dwars een fantastische droomdag die wij graag voor haar gaan organiseren.

Wij vinden het werk van Dream4Kids belangrijk en zamelen daarom geld in. Voor de Droomdag van Ella en zodat het werk van Dream4Kids ook in de toekomst kan blijven voortbestaan. Steun je ons ook? Doneer dan voor Ella en Dream4Kids via onze digitale collectebus.

Over Dream4Kids

Dream4Kids organiseert unieke Droomdagen op maat voor kinderen (6-12) met een trauma. Kinderen maken soms op jonge leeftijd ingrijpende gebeurtenissen mee. Denk aan het overlijden van een ouder, broer of zus, huiselijk geweld, misbruik, gepest worden of andere traumatische ervaringen. De Droomdagen maken deel uit van het behandelplan dat door professionele behandelaars is opgesteld voor kinderen met een trauma. Aanmeldingen komen binnen via o.a. psychologen en kindertherapeuten. Kinderen met een trauma kunnen het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Een Droomdag helpt ze weer op weg. En dat effect gaat veel verder dan alleen die ene dag: het werkt nog jarenlang door. Zo krijgen ze weer moed en energie om in dromen te geloven. Veel groeten, Margot Franken Emma Franken

81 donateurs
€ 1.307 ingezameld