Alaïa en Shanna

Ik zamel geld in omdat

Hi! Wij zijn Alaïa en Shanna en wij willen ons heel graag inzetten voor iets wat ons echt aan het hart gaat. Hierdoor hebben wij ons als vrijwilligers aangesloten bij Dream4Kids. Deze stichting maakt het mogelijk om Droomdagen te realiseren voor kinderen met een trauma.

Wij mogen ons nu inzetten voor de droomdag van Ruby. Ruby heeft vanaf haar geboorte in een moeder-kind huis gewoond. Ruby heeft te maken gehad met veel agressie binnen de huiselijke sfeer. Daarom gaan wij haar nu in het zonnetje zetten, zodat Ruby haar nare ervaringen even kan vergeten!

Ze wilt graag een rit in haar droom auto maken, paardrijden en wordt graag in de watten gelegd samen met haar vriendinnen. Ook wilt ze graag haar favoriete tekenfilm figuren ontmoeten. Hier helpen wij haar uiteraard graag bij!

Wij vinden het werk van Dream4Kids belangrijk en zamelen daarom geld in. Voor de droomdag van Ruby en zodat het werk van Dream4Kids ook in de toekomst kan blijven voortbestaan. Steun je ons ook? Doneer dan voor Ruby en Dream4Kids via onze digitale collectebus.

Informatie over de stichting:

Dream4Kids organiseert unieke Droomdagen op maat voor kinderen (6-12) met een trauma. Kinderen maken soms op jonge leeftijd ingrijpende gebeurtenissen mee. Denk aan het overlijden van een ouder, broer of zus, huiselijk geweld, misbruik, gepest worden of andere traumatische ervaringen. De Droomdagen maken deel uit van het behandelplan dat door professionele behandelaars is opgesteld voor kinderen met een trauma. Aanmeldingen komen binnen via o.a. psychologen en kindertherapeuten. Kinderen met een trauma kunnen het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Een Droomdag helpt ze weer op weg. En dat effect gaat veel verder dan alleen die ene dag: het werkt nog jarenlang door. Zo krijgen ze weer moed en energie om in dromen te geloven.

25 donateurs
€ 787 ingezameld